Kuusysi 0-1 Gnistan

Gnistan jatkoi lauantaina Lahdessa vieraskiertuettaan ja haki lopulta pisteet lukemin 0-1. Ottelun ainoan maalin viimeisteli Julius Rikberg.

Gnistan lähti otteluun lähes samalla kokoonpanolla kuin viikko sitten Porvoossa. Ainoa muutos oli Kari Kuikan tulo loukkaantuneen kapteeni Uusitalon tilalle. Lahtelaisilta puuttui kokoonpanosta joukkueen tehokkain mies Kaarlo Rantanen.
Ottelu alkoi ”Kyykän” painostaessa. Kovin vaarallisiin tilanteisiin lahtelaiset eivät kuitenkaan päässeet ja Timo Aaltonen Keltaisten maalilla hoiti kulmat ja vapaapotkut varmoin ottein.
15 minuutin painostuksen jälkeen ote alkoi siirtyä Gnistanille. Ottelun ainokainen nähtiinkin 24 minuutin kohdalla. Lauretsalo pelasi Sambe Markkasen pystyyn vasemmalta ja Sambe pyyhälsi helpon näköisesti Kuusysin topparin Hietalan ohi. Syöttö löysi Julius Rikbergin takaviistosta ja Julle pisti pallon varmasti pussiin.
Gnistan pääsi vielä yrittämään lisäosumaa ennen taukoa. Mikko Huupponen pääsi puskemaan kulmasta, mutta Kyykkä-pakki selvitti tilanteen maaliviivalta. Tauolle mentiin näin ollen 0-1 lukemissa.
Toisella puoliajalla Gnistan keskittyi puolustamaan johtoaan ja panosti vastaiskuihin. Maalipaikkoja oli useampaankin lisämaaliin. Kaksi paitsiomaaliakin Gnisulta nähtiin, joista ottelun viime minuuteilla syntynyt Rami Murron maali hylättiin hieman kyseenalaisesti.
Gnistanin valmentaja Jani Honkavaara oli tyytyväinen joukkueen esitykseen.
”Ylipäätään koko peli oli joukkueelta kypsää ja fiksua pelaamista vieraskentällä. Kyykkä ei saanut juurikaan huippuvaarallisia maalipaikkoja koko ottelun aikana.”
Gnistan pelaa viimeisen kolmesta peräkkäisestä vierasottelustaan tiistaina Järvenpäässä. Ottelu JäPSiä vastaan alkaa normaalista poiketen tuntia myöhemmin eli klo 19.30. Tiivis ottelutahti aiheuttaa pakostakin pientä kierrätystä Keltaisten ryhmitykseen.
”Tiistaina pelataan taas, ja jonkin verran muutoksia tulee pelaavaan kokoonpanoon, mutta maanantain harjoituksissa tarkistetaan loukkaantumistilanne.”
Seuraava kotiottelu pelataan Oulunkylässä ensi perjantaina klo 18.30. Silloin vastassa PK-35/VJS.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.